Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

ikigai_retreat_workshop_schedule [2020/02/19 16:33] (current)
aimeejulia created
Line 1: Line 1:
 +====== Ikigai retreat & workshop schedule ======
  
 +^ Day  ^ Time start  ^ Time end  ^ Duration ​      ^ Activity ​                                                      ^
 +| 1    | 14:00       | 16:00     | 2 hours        | Arrival & settling in                                          |
 +|      | 16:00       | 16:30     | 30 min         | Introduction and check in                                      |
 +|      | 16:30       | 17:00     | 30 min         | Effective Visioning & Journaling as tools for self discovery ​  |
 +|      | 17:00       | 18:00     | 1 hour         | Practical design session - part 1                              |
 +|      | 18:00       | 20:00     | 2 hours        | Communal dinner preparation,​ sharing & tidy up                 |
 +|      | 20:00       | 21:00     | 1 hour         | Time for reflection and individual work                        |
 +| 2    | 09:00       | 10:00     | 1 hour         | Breakfast & tidy up                                            |
 +|      | 10:00       | 10:30     | 30 min         | Creating your personal map - survey ​                           |
 +|      | 10:30       | 11:00     | 30 min         | Tea break                                                      |
 +|      | 11:00       | 11:30     | 30 min         | Web of connections ​                                            |
 +|      | 11:30       | 13:00     | 1 hour 30 min  | Practical design session - part 2                              |
 +|      | 13:00       | 14:30     | 1 hour 30 min  | Communal lunch preparation and sharing ​                        |
 +|      | 14:30       | 15:15     | 45 min         | Analysis - what does your map tell you?                        |
 +|      | 15:15       | 16:00     | 45 min         | Designing for long term happiness - step by step process 1     |
 +|      | 16:00       | 16:30     | 30 min         | Tea break                                                      |
 +|      | 16:30       | 17:00     | 30 min         | Time for reflection and individual work                        |
 +|      | 17:00       | 18:00     | 1 hour         | Designing for long term happiness - step by step process 2     |
 +|      | 18:00       | 20:00     | 2 hours        | Communal dinner preparation,​ sharing & tidy up                 |
 +|      | 20:00       | 21:00     | 1 hour         | Informal discussion group                                      |
 +| 3    | 08:00       | 09:00     | 1 hour         | Breakfast & tidy up                                            |
 +|      | 09:00       | 10:30     | 1 hour 30 min  | Implementation and Maintenance tools                           |
 +|      | 10:30       | 11:00     | 30 min         | Tea break                                                      |
 +|      | 11:00       | 13:00     | 2 hours        | Finalising own personal designs ​                               |
 +|      | 13:00       | 14:30     | 1 hour 30 min  | Communal lunch preparation and sharing ​                        |
 +|      | 14:30       | 15:30     | 1 hour         | Sharing designs ​                                               |
 +|      | 15:30       | 16:00     | 30 min         | Closing session ​                                               |
  • ikigai_retreat_workshop_schedule.txt
  • Last modified: 2020/02/19 16:33
  • by aimeejulia